Dipsaus Uit Het Midden-Oosten

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Als je zelf de kikkererwten hebt geweekt, laat ze daarna uitlekken en kook ze in ongeveer 1 uur gaar. Giet ze af en bewaar het kookvocht. Pureer de kikkererwten in een keukenmachine tot een puree. Voeg de resterende ingredienten toe met wat kookvocht, of met water- zoveel dat er een zachtromige pasta ontstaat. Maak deze op smaak af met wat extra citroensap, knoflook of zout.

Dipsaus Uit Het Midden-Oosten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip uit het verre Oosten
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met artisjok en feta
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met za'atar en Siciliaanse couscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept