Citroen-geitenkaas

8
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Korstdeeg in vorm van ? 23cm, 10min blind bakken in oven van 200?C, 6-7 min gewoon. Af laten koelen. Oven verlagen naar 150?C, Eieren+suiker romig kloppen, daarna room en citroensap toevoegen, het geheel zeven en citroensap toevoegen. Geitenkaas verkruimelen over bodem, mengsel eroverheen. 1-1:15 uur laten bakken tot vulling gestold is.

Citroen-geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept