Gevulde Foccacia.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Druk dan het deeg plat en meng er de fijngesneden olijven door. -Maak het deeg bolvormig en laat 10 minuten rusten. -Verdeel het deeg in 2 delen en rol elk stuk uit tot een lap van ongeveer 1 cm dik. -Beleg 1 deeglap met blaadjes spinazie en smeltkaas en leg de andere lap erover. -Leg bakpapier op een bakplaat en bestrijk met wat olijfolie. -Leg er dan de gevulde foccacia op. -Hak de salieblaadjes en rozemarijnnaaldjes fijn en strooi ze samen met wat grof zeezout op het deeg. -Bedak met plasticfolie en laat 40 minuutjes rijzen op kamertemperatuur. -Na 20 minuten rijzen druk je je vingerkneukels in het deeg,zo krijg je die typische foccaciavorm. -Bak 25 a 30 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden.

Gevulde Foccacia. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Foccacia genovese
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane burger met tzatziki
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gorgonzolafondue met mascarpone
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foccacia Sensuale
10-20 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept