Mediterrenian Stuffed Red Peppers

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en halveer de parika′s en ontdoe ze van de zaadlijsten. Leg ze in een ovenschaal waar je een dun laagje olijfolie in gegoten hebt. Ontvel de tomaten en snijd ze in vier parten. Doe in elke paprikahelft twee partjes tomaat en verdeel hier de in dunne plakjes gesneden knoflook over. Peper uit de molen erover en dan verdeel je de ansjovis over de paprika. Tot slot giet je een flinke eetlepel olijfolie over elke paprikahelft. De paprika′s doen er ongeveer een uur over om te bakken en dan ga je van je stok van de geur die uit je oven komt. (Wel af en toe controleren of de boel niet aanbrandt!!!)

Mediterrenian Stuffed Red Peppers is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Houmous, surimi en verse vijgen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bonenpannetje met zoet-pikante pepers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christer’s Ceviche van ‘World Peppers’ met tijgergarnalen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde prei met tijm, groene vinaigrette met cherrytomaatjes, tempura wortels, Philadelphia met Espelette pepers en citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept