Gemarineerde Knoflookolijven

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak alle kruiden fijn, pers de knoflook fijn en doe ze allemaal in een luchtdicht-afsluitbare container. Doe de olijven en de citroenrasp erbij, eventueel een scheutje witte wijn en giet net zoveel olijfolie op tot ze onderstaan. Zout en Peper erop, goed doorroeren en minstens twee dagen laten marineren.

Gemarineerde Knoflookolijven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tofu-macaronischotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle gazpacho met stokbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept