Tonijn Op Lauwwarme Salade

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roseval aardappelen in de schil, zonder zout bijtgaar koken, vervolgens in brede plakken snijden en met deksel op de pan wegzetten. Bak de tonijn in zeer hete olijfolie aan beide kanten 1 minuut. Verwarm onderwijl de dressing en zet de spekjes nog even op het vuur. Tonijn op keukenrol leggen, met zout en peper bestrooien. Dressing over de aardappelen, verse kruiden toevoegen, omschudden en op twee voorverwarmde borden een flinke schep van deze salade scheppen. Bestrooien met spekjes en kappertjes. Tonijn bovenop dit mengsel leggen.

Tonijn Op Lauwwarme Salade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept