Aubergine-courgetteschotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en pers hierin de knoflook uit,voeg hieraan de gesnipperde ui toe - zodra deze gazig is, de met peper en zout gekruide gehakt toevoegen en rul bakken. als de gehakt een grauwe kleur heeft 2 a 3 volle eetlepels paprikapoeder door het mengsel roeren en de pan van het vuur nemen. de aubergine en de courgette en de tomaat in plakjes snijden van ongeveer 1/2 cm. de ovenschaal invetten en de courgette in een laag over de bodem leggen - vervolgens een laag tomaat-dan een laag gehakt mengsel vervolgens als u nog overheeft weer een laag courgette-tomaat etc. als laatste laag gaat de auberginne erover. strooide geraspte kaas erover. de schaal 30 minuten in de oven (voorverwarmen op 225 graden)

Aubergine-courgetteschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gehakt-courgetteschotel met mais
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgetteschotel uit de oven
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-courgetteschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel op kruidig zoutbed
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept