Basilicum-tomatenbrood

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestuif het brood met bloem en sprenkel er een beetje water over. Bak het 15 minuten iets onder het midden van de oven. Zet daarna de temperatuur op 150 g en bak nog 20-25 minuten. Het brood is gaar als het hol klinkt als er op de bodem geklopt wordt. Laat het op een rooster afkoelen.

Basilicum-tomatenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Tomatenbrood met geitenbrie
30 min
Bekijk recept
Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept