Rozijnen-Yoghurtijs Met Vanillesaus

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de rum en wel hierin de rozijnen tot bijna alle vocht is opgenomen. Klop de slagroom half stijf. Roer de suiker en de yoghurt door elkaar tot de suiker is opgelost. Meng de gewelde rozijnen met het vocht en de slagroom door de yoghurt. Schakel de motor in en giet het mengsel door de opening in het deksel in de kom.
Voorbereiding
stijd van het ijs ongeveer 45 minuten. Maak de saus door de vla, slagroom en basterdsuiker goed door elkaar te roeren. Bewaar de saus in de koelkast. Schep met een ijslepel het ijs in ijscoupes en schenk de saus erover. Eventueel garneren met een chocolaatje.

Rozijnen-Yoghurtijs Met Vanillesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept