Jamie Oliver's Ijs Met Basilicum En Limoen

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Water en suiker in pan doen en zachtjes aan de kook brengen. Gooi de uitgeknepen limoenen erbij en laat 4 minuten zachtjes doorkoken. Haal van het vuur en laat een tijdje afkoelen. Doe het limoensap en de basilicumpuree erbij. Roer door elkaar en laat paar minuutjes staan. Zeef het geheel en gooi in bijvoorbeeld een Tupperware bak. Zet in de vriezer. Als het kan moet je het om het half uur even omscheppen, dan blijft het lekker zacht. Als je het vergeet is het geen ramp.

Jamie Oliver's Ijs Met Basilicum En Limoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Jamie Olivers goudgele kipspiesjes met gele-paprikasaus & zwarte quinoa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met makreel en gepocheerd ei
Bekijk recept