Gegratineerde Rode Grapefruit Met Port A La Robert

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vruchtvlees losssnijden van de wand met een grapefruitmesje en de partjes van de vliesjes lossnijden, zodat het vruchtvlees makkelijk kan worden uitgelepeld. Giet over elk deel een lepel port, stooi de basterd suiker erover en daarna de amandel schaaf. Zet de grapefruits op de bakplaat onder de gril en laat de suiker karamelliseren in ca 3 min, de amandelschaaf zal iets bruin kleuren.

Gegratineerde Rode Grapefruit Met Port A La Robert is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chili Gehakt Schotel A La Robert
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mango En Mangomousse A La Robert
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Matze-Ballen A La Robert
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Passievruchten Dessert A La Robert
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept