Leg 4 kipfilets op de plank. Leg hier plastic folie op en sla de filets plat met een bijltje of de onderkant van een steelpannetje. Pureer de laatste kipfilet samen met het eiwit, de room en peper en zout, dit wordt in keukentermen een farce genoemd. Blancheer de pistachenootjes in kokend water heel kort en droog ze goed af. Snijd de paprika in kleine blokjes en meng dit samen met de nootjes door de farce. Leg een eetlepel van de farce op de platte kipfilets, duw een maiskolfje in het midden van de farce, rol de filets op en wikkel de ham er omheen. Bestrijk 4 stukjes aluminiumfolie met boter, leg de kiprolletjes hierop en wikkel ze in tot een toffeemodel. Leg de pakketjes op een rooster in een voorverwarmde oven van 180?C en laat de gevulde kiprolletjes in 15 minuten gaar worden. Schuif wel een bakplaat onder in de oven om het braadvocht op te vangen. Haal de rolletjes uit de folie en snijd ze schuin doormidden.