Tagliatelle Met Gerookte Zalm En Pesto-roomsaus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Broccoli in 5 minuten op een laagje water beetgaar koken. Creme fraiche verwarmen, zongedroogde tomaat en pesto erdoor roeren en op smaak brengen met zout en (cayenne)peper. Op laatst zalm aan saus toevogen en door en door verwarmen. Pesto-roomsaus en cherry tomaatjes door tagliatelle mengen, broccoli en kaas er apart bijserveren.

Tagliatelle Met Gerookte Zalm En Pesto-roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept