Roergebakken Garnalen Met Zwarte Pasta

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta in ruim water met wat zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Zet intussen de wok of een koekenpan met een dikke bodem op hoog vuur en laat goed heet worden. Giet er de olie in. Roerbak de garnalen met de marinade en de bosui circa 2 minuten en schep ze uit de pan. Doe de pasta in de wok en schep kort om. Verdeel de pasta over de borden en verdeel er de garnalen over.

Roergebakken Garnalen Met Zwarte Pasta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept