Spaghetti Met Pittige Tomaten-Mosselsaus En Basilicum

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knoflook pellen en snipperen, chilipepertje heel fijn snijden. In pan olie verwarmen en hierin knoflook en chilipeper 1 minuut fruiten. Tomaten met sap en 1 dl van mosselvocht toevoegen. Saus op middelhoog vuur 15 min tot helft laten inkoken. Mosselen zonder schelp laatste 2 min. meewarmen in saus. Mosselen in schelp in mosselvocht verwarmen. Intussen spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op verpakking in ruim water met zout beetgaar koken. Spaghetti afgieten en met mosseltomatensaus mengen. Grote blaadjes van basilicum kleinscheuren. Basilicum en mosselen in schelp door pasta mengen.

Spaghetti Met Pittige Tomaten-Mosselsaus En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept