Tahoeragout A La Provence

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak stukken courgette en aubergine snel in hete olie. Blijf roeren. Ui erbij. Na ca 10 minuten tomatenblokjes erbij + tijm + peper + kruidenbouillonpoeder. Zachtjes laten sudderen. Op zijn laatst het tahoemengsel en peterselie erbij, plus de olijven en kappertjes en goed warm laten worden. Evt. nog verder op smaak brengen. Opdienen met basilicum en evt. extra zwarte olijven ter garnering.

Tahoeragout A La Provence is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met abrikozen en rozemarijn
35 min
Bekijk recept
Gemakkelijke geitenkaasrolletjes
20 min-
Bekijk recept
Lasagne presto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Anguille De Provence
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept