Mediterrane Runderstoofpot Met Pompoen En Tomaatjes

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en snijd hem in grove stukken. Snijd de runderlappen in blokjes. Verhit de olie en een braadpan en bak het vlees in ca. 3 minuten rondom bruin. Schep de ui erdoor en pers de knoflook erboven uit. Voeg ook chilipoeder, zout en peper nar smaak toe. Bak al omscheppend het geheel gedrende ca. 3 minuten. Snijd intussen de tomaatjes in vieren. Voeg de tomaten met de laurierblaadjes en de vleesbouillon aan het vlees toe en laat het ca. 1,5 uur stoven. Snijd de pompoen in plakken. Verwijder pitten en draden. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep de pompoen door het vlees en stoof nog ca. 30 minuten zachtjes gaar.

Mediterrane Runderstoofpot Met Pompoen En Tomaatjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept