Tajine Met Rundvlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in grove stukken Snipper ui en knoflook Ontvel tomaten en snijd in stukjes. Zet de tajine op een vlamverdeler op het vuur schenk de olie erin en leg het vlees erin. Bak het vlees met peper,gember,saffraan en wat zout 10 min. op halfhoog vuur. Voeg dan ui,knoflook,tomaten en koriander toe en bak dit al omscheppend een paar minuten mee. Voeg zoveel warm water toe dat het vlees onderstaat. Doe het deksel erop en laat dit op laag vuur 2 uur stoven Maak de venkel schoon en snijd ze elk in 8 parten Verdeel de venkel en erwtjes over het vlees. Lepel het stoofvocht erover en bestrooi met zout. Laat dit in 3/4 - 1 uur gaar worden. Schep er zo nu en dan wat vocht over

Tajine Met Rundvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept