Lamsbout, Rozemarijn En Knoflook

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lamsbout in braadslede leggen en in midden van de oven ong. 15 min aanbraden. Daarna de oven terugschakelen naar 200C. Sjalotjes rondom de lamsbout leggen, regelmatig met olijfolie bestrijken. Na ong. 30 minuten de verwarmde kalfsfond in de braadslede schenken. Nog 1 uur braden, ondertussen regelmatig met braadvocht bedruipen. Lamsbout uit de oven nemen en in aluminiumfolie wikkelen. Sjalotjes uit braadvocht halen. Ong. 50 gram boter door het vocht scheppen en wat peper en zout.

Lamsbout, Rozemarijn En Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept