Gevulde Fricandeau-rolletjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Besmeer de varkenslapjes met de Chevre Doux, maar laat de randen vrij. Verdeel hier de tutti frutti over. Rol het vlees op en bind het vast met een stukje slagerstouw. Bestrooi de gevulde vleesrolletjes met peper en zout. Smelt de boter, doe als het bruin kleurt het vlees in de pan en braad de vleesrolletjes op een matig vuur in ongeveer 15 minuten bruin en gaar. Voeg eventueel tijdens het braden wat water toe. Haal de vleesrolletjes uit de pan, giet het braadvet af en voeg wat room toe. Zet de pan nog even terug op een hoog vuur om een mooie jus te krijgen.

Gevulde Fricandeau-rolletjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept