Antipasto Van Aardappelreepjes, Pijpajuintjes En Salsa Verde

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd ze in reepjes van ongeveer 1 cm dik. Bak de aardappelreepjes in wat olijfolie zonder ze bruin te laten worden. Kruid ze met peper en blus ze met de helft van de kippenbouillon. Bak ook de pijpajuintjes in olijfolie. Kruid ze met peper en blus ze met de andere helft van de kippenbouillon. Maak de salsa verde door de cashewnoten, de augurken en de peterselie te mengen met het citroensap en de rest van de olijfolie. Serveer de aardappelreepjes en de pijpajuintjes als aperitiefhapje met de salsa verde.

Antipasto Van Aardappelreepjes, Pijpajuintjes En Salsa Verde is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Antipasto-salade
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasto van groenten met balsamicovinagrette
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasto-Kwartet
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasto Mistra
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept