Mediterrane Kaasfondue

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de kaasfondue volgens de gebruiksaanwijzing in een caquelon (kaasfondueschaal) of fonduepan. Pers de knoflook erboven uit en roer de pesto erdoor. Verdeel de bloemkool en de tomaatjes over schaaltjes. Snijd het ciabattabrood in blokjes. Zet de fonduepan op een rechaud op tafel en strooi het basilicum erover. Serveer met de groenten en het brood.

Mediterrane Kaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept