Kruidige Groene Olijven Op Andalusische Wijze

6
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* In kom azijn en 3 el water schenken, komijn erdoor kloppen en chilipeper erboven malen. * Blaadjes tijm en majoraan van takjes plukken. * Blaadjes hakken, door azijn roeren. * Knoflook pellen en erboven uitpersen. * Olijven onder koud water afspoelen en uit laten lekken. * Olijven door azijnmengsel scheppen. * Afgedekt minstens 1 uur marineren, af en toe omscheppen. N.B. Hoe langer je de olijven in de marinade laat staan hoe lekkerder ze worden. De marinade is ook lekker om te gebruiken als een dressing voor salades.

Kruidige Groene Olijven Op Andalusische Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept