Mousse Chocolate-nutella

8
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de Nutella met 250ml. ongeklopte slagroom op een laag vuur voor 2 minuten. Klop de rest van de slagroom (500ml.)stijf en voeg die bij de Nutellacream. Zet in de freezer voor 2 tot 3 uur en decoreer met gehakte noten.

Mousse Chocolate-nutella is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brioche met hazelnootpasta en kersen
10 min
Bekijk recept
Nutellatosti
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte nutella
15 min
Bekijk recept
Chocoladetaart met gekaramelliseerde hazelnoten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept