Tagine Van Mosselen Met Venkel En Erwtjes

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de rest van de olie in de tagine en fruit gedurende 1 minuut knoflook, selderij en de rest van de ui. Voeg tomaten, erwten, paprika-repen en venkel toe. Bestooi met de rest van de peper en 6 el. van het kookvocht van de mosselen. Laat afgedekt 10 tot 12 minuten sudderen op laag vuur. Haal de deksel weg, draai het vuur hoger en laat 3 minuten lang het overtollige vocht verdampen. Voeg de mosselen toe en laat zodner deksel nog i minuut verder koken. Strooi tenslotte de koriander over het gerecht, zet de deksel op de tagine en dien op.

Tagine Van Mosselen Met Venkel En Erwtjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met pittige salsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees Met Pruimen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept