Oudjaarrecept Mediterrane Visschotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vis droogdeppen, bestrooien met zout en peper en bedruppelen met citroensap. Vis in ovenschotel leggen en dik besmerne met tonijnpate. Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Tomaten in plakjes snijden en over vis verdelen. Peterselie boven tomaten fijnkippen. Korsten van brood snijden en brood verkruimelen. Broodkruimels over tomaat verdelen en besprenkelen met 4 eetlepels olijfolie. Schaal in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Stokbrood in plakken snijden, besprenkelen met rest van olijfolie en bestrooien met zout en peper. Visschotel serveren met stokbrood.

Oudjaarrecept Mediterrane Visschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oudjaarrecept Frans Stoofpotje
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Spaanse Tortilla
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Tortillataartjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Olijven-mozzarella-spiesjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept