Verwarm de oven voor op 190 graden. Maak het vel van de kipfilets los. Snijd de geitenkaas in 6 gelijke stukke en verwijder de tijmblaadjes van de takken. Stop een stuk geitenkaas en een paar blaadjes tijm onder het vel van iedere kipfilet. Strijk het vel glad over de vulling, maak vast met vleespennen en leg de kip op een groot bakblik. Breng op smaak met zout en peper, bestrooi met nog wat blaadjes tijm en besprenkel met wat olijfolie. Rooster de kipfilets 25 minuten onder de ovengrill, of 20 minuten op de barbecue. Keer af en toe voor gelijkmatige verwarming. Voeg 10 minuten voor het einde van de bereidingstijd de trostomaten toe op het bakblik, besprenkel met wat olijfolie en bak tot de tomaten zacht zijn. Serveer met zwarte olijven, champignons en groene pasta.
Kipfilets Met Tijm En Geitenkaas Van De Grill is een recept van Smulweb.nl