Cajun-stoof

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De worcestershiresaus, tomatenpuree, het paprikapoeder, de cajunkruiden, de cayenne- en zwarte peper erdoor roeren en alles (afgedekt) 2 tot 3 minuten op vol vermogen verwarmen. De maizena met het water gladroeren en het papje met de garnalen door het kipmengsel scheppen. Het gerecht (afgedekt) 4 tot 6 minuten op vol vermogen verwarmen tot het heet en gebonden is. De etouffee eventueel op smaak brengen met zout en peper, garneren met kleingesneden lente-ui en peterselie

Cajun-stoof is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Texmex runderreepjes met babyromaine
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy cajun kabeljauw
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept