Beignets Van Olijven En Gedroogde Tomaat

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Meng in een kom de bloem en de eieren tot een dik beslag. -Voeg zout naar smaak toe. -Voeg gaarna de rest van de ingredienten toe. -Roer goed. -Verhit in een ruime pan een flinke laag olijfolie tot ongeveer 180 graden. -Doe een eetlepel van het mengsel in de olie en laat gedurende 3 tot 4 minuten goudbruin en krokant bakken. -Bak niet meer dan 4 beignets te gelijk anders koelt het vet te sterk af. -Laten uitlekken op keukenpapier.

Beignets Van Olijven En Gedroogde Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ananasbeignets
30 min Gebak
Bekijk recept
Broccolibeignets met zoete chilisaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelbeignets
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min Nagerecht
Bekijk recept