Brocheta De Langostinos Con Pan De ``romesco??

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de langoustines schoon haal het vlees uit de schaal en verwijder de darm.Prik de langoustines op een satestokje in de lengte. Droog de Romesco met het brood in de oven op 80?g.Maak hier paneermeel van. Sla het eiwit en doop hierin de stokjes met langoustines. Paneren met de romesco en frituren in hete olie. Serveren met de achtergehouden Romesco saus.

Brocheta De Langostinos Con Pan De ``romesco?? is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde preien met romesco
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde prei met paprikasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse entrecote aan het stuk met twee salsa's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brocheta De Caracoles Con Jamon
10-20 min -
Bekijk recept
Brocheta De Langostinos Con Pan Frito Y Polvo De Almendras
30-60 min -
Bekijk recept