Hemelse Vijgen

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De volgende dag alles opkoken met de suiker en een scheut van de likeur (grootte van de scheut naar eigen voorkeur). Laten afkoelen; stokje en schil verwijderen. Koel en donker bewaren in goed afgesloten stopfles; blijft weken houdbaar tenzij eerder op.

Hemelse Vijgen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Hemelse modder
20 min + 3 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
Hemelse cassata
24u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Risotto met asperges & verse munt
Bekijk recept
Hemelse Cassata
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept