Varkenslapje Met Basilicum, Mascarpone En Hesp

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Strijk elk stuk vlees in met de mascarpone-mengsel. Leg er een sneetje hesp over. Verdeel de tomaten, de mozzarella en de look over de hesp en rol het vlees op. Maak vast met touw of coktailsprikkers. Stoom gedurende 25 minuten. Ondertussen, voor de saus, laat je de bouillon inkoken met de tomatenpuree. Bind met de maizena. Snij het vlees in dikke schijfjes en giet de saus erover.

Varkenslapje Met Basilicum, Mascarpone En Hesp is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pita met omelet, champignons en gekookte hesp
20 min
Bekijk recept
Risotto met champignons, pancetta en truffelolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp met prei en hesp
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Smoske hesp
10 min
Bekijk recept

Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerd varkenslapje met geroosterde maïs
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld Varkenslapje Met Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapje In Currysaus Met Peer
10-20 min -
Bekijk recept