1 Laat de couscous wellen in een kom met lauw water.
2 Bak de ui samen met knoflook en de fijngehakte peper in olie.
3 Stamp het zeezout, de venkelzaadjes, de komijnzaadjes, de korianderzaadjes en het kaneel fijn. Voeg deze, samen met de boter, toe aan de gebakken ui. Wanneer de boter gesmolten is, de fijngesneden koriander en de couscous toevoegen.
4 De warmtebron laag zetten en de vis, de mosselen en de visfilet (met de velkant naar boven) toevoegen. Wat olijfolie erover gieten en wat zout, peper en de 2 halve citroenen toevoegen. Afdekken met bakpapier en gedurende 15 min laten stomen.
5 Strooi voor het opdienen de korianderblaadjes en in ringetjes gesneden peper over het geheel en knijp de twee halve citroenen erboven uit. Schep dan de creme fraiche erover en besprenkel met een beetje olijfolie.
Jamie Oliver's Gestoomde Vis Met Couscous is een recept van Smulweb.nl