Gevulde Aubergine, Courgette En Paprika Uit De Romertopf

3
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de paprika in de lengte en verwijder zaad en zaadlijsten, laat het steeltje zitten. Halveer de courgette in de lengte en schep er het zaad en wat vruchtvlees uit. Hak het courgettevlees in blokjes en schep door de vulling. Herhaal deze procedure bij de aubergine. Besprenkel alle groenten met het overgebleven citroensap, bestrooi ze met zout en peper en vul ze met het rijst/groentenmengsel. Leg de gevulde groenten in de Romertopf, leg er het deksel op en zet in de koude oven. Stel de oven in op 230? C en laat 50 minuten koken, of tot de groenten gaar zijn.

Gevulde Aubergine, Courgette En Paprika Uit De Romertopf is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept