Aubergine-olijvenschotel

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit olijfolie in een grote braadpan op halfhoog vuur. Voeg aubergine, paprika en knoflook toe en roer tot ze goed vermengd zijn met de olijfolie. Zet het vuur iets lager, doe het deksel op de pan en bak het mengsel, onder af en toe roeren, 30 minuten tot de aubergine zacht is en het mengsel dik. .Doe het groentemengsel over in een schaal, laat het 10 minuten afkoelen. Roer olijven en oregano erdoor en serveer het gerecht warm, of op kamertemperatuur, naar keuze gegarneerd met takjes oregano.

Aubergine-olijvenschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept