Knoflookijs

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de slagroom tot yoghurtdikte op en zet het in de koelkast. De eierdooiers, ei en suiker au bain marie tot een luchtige massa warm kloppen. De slagroom en knoflookpulp hierdoor mengen. Blijven kloppen tot massa geheel afgekoeld is. Giet het mengsel in een schaal en zet 24 uur in de diepvries.

Knoflookijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knoflookijs Met Limoncino
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Knoflookijs.
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Knoflookijs
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Knoflookijs
Bekijk recept

Knoflookijs Met Limoncino
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Knoflookijs.
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Knoflookijs
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Knoflookijs
Bekijk recept