Taart Met Geroosterde Vijgen, Honing En Cointreau

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de over voor op 200? C. Rol het bladerdeeg uit en bekleed er de vorm mee. Stort er oude peulvruchten in en bak de taart blind in in 15 minuten. Verwijder de bonen, prik met een vork gaarjes in de bodem en bestrijk de bodem met losgeklopt ei. Zet de taartvorm nog 10 minuten in de oven Snijd de vijgen van boven nar beneden in partjes maar laat de bodem nog wel aan elkaar zitten. Vou ze iets open en zet ze op de taartbodem Druppel de honing over de vijgen Meng de cointreau door de gesmolten boter en bestrijk de vijgen rijkelijk met een groot deel van het mengsel. Zet de taart nog 15 minuten in de oven Haal de taart uit de oven en glaceerde vijgen met de rest van het cointreaumengsel Serveer de taart warm met creme fraiche waar enkele druppels cointreau aan toegevoegd zijn.

Taart Met Geroosterde Vijgen, Honing En Cointreau is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
Snack
Bekijk recept
Taart met citrusflan
Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-grapefruitcocktail
10 min
Bekijk recept
Chocolade-bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept