Jamaicaanse Ananas-kokostaart

8
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 ?C of gasovenstand

3. Laat de ananas in een zeef uitlekken. Vang ? dl sap op. Smelt in een pan 50 g boter en verdeel dit over de taartbodem. Strooi 75 g basterdsuiker en vanillesuiker erover. Leg de ananasringen erop. Klop in een kom de rest van de boter met de rest van de suiker in ca. 5 minuten tot een cremekleurig en romig mengsel. Klop een voor een de eieren erdoor. Schep de bakmeel en kokos in gedeeltes door het botermengsel. Roer de ananassap en rum erdoor. Schep het beslag over de ananas. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 50 minuten bruin. Laat de taart ca. 5 minuten in de vorm afkoelen. Keer de taart op de schaal en laat het verder afkoelen. Bestrooi de taart vlak voor het serveren met poedersuiker.

Jamaicaanse Ananas-kokostaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kokostaart met frambozen
Bekijk recept
Appel- kokostaart
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Mango-kokostaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ewouts witte chocolade-kokostaart
2 uur-
Bekijk recept

Jamaicaanse hutspot
30 min-
Bekijk recept
Jamaicaanse Erwtensoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Jamaicaanse Kippensoep Met Rode Bonen
20-30 min -
Bekijk recept
Jamaicaanse Pasteitjes
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept