Courgette Gevuld Met Couscous

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In kom couscous, shoarmakruiden, vloeibare bouillon en 2 dl. water door elkar roeren en ca. 10 minuten laten staan. Intussen bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Muntblaadjes van takjes rissen en fijnhakken. Geitenkaas verkruimelen. Bosui en geitenkaas door couscous scheppen. Courgettes halveren en met lepel uithollen tot op 3/4 cm. van wand. Courgettes hoog opvullen met couscousmengsel en naast elkaar in stoommand leggen, eventueel laatste courgette op andere zetten. Stoomkoker vullen met water. Stoomkorf erin zetten en courgettes in ca. 25 minuten gaar stomen. Serveren met een salade van eikenbladsla.

Courgette Gevuld Met Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept