1 Meng de bloem en de kaneel in de schaal. Haal de kipfilets lichtjes door de gekruide bloem en schud het teveel af. Bewaar 1 tl van het bloem-kaneel mengsel. 2 Verhit in de pan de olie en de boter en bak de kip op een matig vuur aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier 3 Doe de ui, cacaopoeder, suiker en tomatenpuree in de pan en roer het op een zacht vuur door elkaar. Voeg geleidelijk de rode wijn en bouillon toe en roer alles tot een glad mengsel is ontstaan. 4 Meng de zure room en de bewaarde bloem-kaneel in een kleine schaal tot een zachte massa. Doe deze samen bij het uimengsel en roer 2 minuten op een matig vuur tot het mengsel iets dikker is geworden. Haal vervolgens de pan van het vuur. 5 Leg de kipfilets in de vuurvaste schaal en giet de saus erover. Laat de kip met deksel in 20 minuten gaar worden.