Mexicaanse Kipfilet Met Poblano-saus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pan fruit je 7 van de chile poblanos met de maizena, de ajuin en de look. Als het geheel goed doorbakken is, mix je het met room, zout, peper, bicarbonaat en wat van de geconcentreerde kippenbouillon. De overige reepjes chiles fruit je, met wat boter, samen met de mais en het gebakken spek. Overgiet dan de gekookte kipfilets met de roomsaus, in een ovenschotel. Daarbovenop leg je de gebakken chilereepjes met spek en mais. Werk de schotel af met een laagje gemalen kaas. Laat het geheel 25 min. opwarmen in de oven op 175?C, overdekt met aluminiumpapier.

Mexicaanse Kipfilet Met Poblano-saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept