Huachinango Veracruzano

7
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de stukjes vis. Besprenkel het met limoensap en bestrooi met zout en peper. Laat het enkele minuten intrekken en bak ze in olie even aan. Haal de vis uit de olie en leg het op een bord. Fruit in de overgebleven olie de ui en de knoflook even aan. Voeg vervolgens de tomaten (zonder schil en zaadjes) en de tomatenpuree toe. Even goed bakken en dan oregano, laurier, peterselie, wijnazijn, zout, suiker en een beetje water of visbouillon toevoegen. Leg de vis in een ovenschaal en bedek de vis met de saus, olijven, kappertjes en schijfjes jalape?o. Besprenkel het geheel met een beetje olijfolie. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven van 225 graden totdat de vis goed is doorbakken.

Huachinango Veracruzano is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Mexico: Huachinango En Naranjas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Huachinango al la naranja (roodbaars met sinaasappel)
Bekijk recept