Schol Met Pikante Tomatensaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor het maken van de saus de olie in een pan met zware bodem verhitten en ui,bleekselderij,pepertje en specerijen ongeveer 5 minuten op laag vuur bakken. De paprika en de andere ingredienten voor de saus toevoegen en alles aan de kook brengen. Het vuur laag zetten en het mengsel 15-20 minuten zachtjes laten koken;af en toe roeren. Apart zetten en de vis bereiden. De kaas mengen met de oregano en cayennepeper en apart zetten. De kaasvulling over vier visfilets verdelen en deze oprollen. Met houten prikkers vastzetten. De filets in een licht ingevette ovenschaal leggen,deze afdekken en de vis 10 minuten in de oven bakken. Oven op 180?C/gasstand

4. De tomatensaus erover gieten en de vis nog 10-15 minuten bakken of tot deze gaar is. Het gerecht garneren met dille en schuifjes limoen.

Schol Met Pikante Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met vers fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept