Verwarm de oven voor op 200-225 graden. Doe wat olie in een pan en bak de uiringen zacht. Schep de paprika erdoor en bak hem gaar. Als laatste kan de prei erbij en laat het nog even bakken. NIET LATEN AANBRANDEN!!! Doe wat olie in 2 andere pannen en bak de kip en het gehakt apart gaar. Kruid het vlees met Mexicaanse kruiden, zout en peper (of sambal of rode peper). Zet het vuur onder alle pannen uit. Pureer de avocado met de kruiden, zout en de creme fraiche tot een mooi papje (dit is de guacamole). Vet de ovenschaal in met boter. Prop de tortillas zo vol met groente, kip, gehakt en sla dat ze nog net dicht kunnen. Schep er wat guacamole en tomatensalsa op. Vouw de tortillas dicht, doe ze in de ovenschaal, bestrooi met kaas en doe ze in de oven. Laat bakken tot de kaas gesmolten is en een knapperig kaaskorstje wordt. Tadaaa, je eigen supersmullie buritos!!!