Zoek
Helado De Canela
7
0-10 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1.00 liter kaneelijs
3.50 dl bosvruchtensaus
poedersuiker
21.00 plakken bladerdeeg
diepvries
2.00 dl
slagroom
ongeklopt Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 225 graden
2. Steek uit de bladerdeeg 21 sterren
3. Bak de sterren in de oven in ca 10
minuten lichtbruin
4. Laat de sterren in de oven 30 minuten
afkoelen
5. Klop de slagroom
6. Verhit op een laag vuur de bosbessensaus
niet laten koken
7. Giet een laagje bosbessensaus op elk bord
8. Spuit in het midden wat slagroom
9. Leg hierop een bladerdeegster
10.Leg op de bladerdeegster een bolletje
kaneelijs
11.Leg op het ijs weer een ster en doe daar
een tweede bolletje ijs op
12.Leg hierop de laatste bladerdeesster
13.Strooi met een zeef een beetje
poedersuiker e
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 225 graden
2
Steek uit de bladerdeeg 21 sterren
3
Bak de sterren in de oven in ca 10 minuten lichtbruin
4
Laat de sterren in de oven 30 minuten afkoelen
5
Klop de slagroom
6
Verhit op een laag vuur de bosbessensaus, niet laten koken
7
Giet een laagje bosbessensaus op elk bord
8
Spuit in het midden wat slagroom
9
Leg hierop een bladerdeegster 1
0
Leg op de bladerdeegster een bolletje kaneelijs 1
1
Leg op het ijs weer een ster en doe daar een tweede bolletje ijs op 1
2
Leg hierop de laatste bladerdeesster 1
3
Strooi met een zeef een beetje poedersuiker erover
Helado De Canela is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Helado De Pasas De Malaga
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept