Helado De Canela

7
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225 graden
  • 2 Steek uit de bladerdeeg 21 sterren
  • 3 Bak de sterren in de oven in ca 10 minuten lichtbruin
  • 4 Laat de sterren in de oven 30 minuten afkoelen
  • 5 Klop de slagroom
  • 6 Verhit op een laag vuur de bosbessensaus, niet laten koken
  • 7 Giet een laagje bosbessensaus op elk bord
  • 8 Spuit in het midden wat slagroom
  • 9 Leg hierop een bladerdeegster 1
  • 0Leg op de bladerdeegster een bolletje kaneelijs 1
  • 1Leg op het ijs weer een ster en doe daar een tweede bolletje ijs op 1
  • 2Leg hierop de laatste bladerdeesster 1
  • 3Strooi met een zeef een beetje poedersuiker erover

Helado De Canela is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Helado De Pasas De Malaga
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept