Texaans-Mexicaanse Runderschotel

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Olie in pan verhitten en het vlees op matig vuur snel goed bruin braden; op keukenpapier laten uitlekken.
  • 2 Doe het vlees weer in de pan, samen met bloem, chilipoeder, knoflook, komijn, oregano en cayennepeper (naar smaak); 3 min. roeren.
  • 3 Haal de pan van het vuur, voeg bouillon en wijn of wijnazijn toe; goed mengen. Al roerend weer aan de kook brengen. Vuur laag zetten; onafgedekt 1 uur laten sudderen tot het vlees mals is. Af en toe roeren.
  • 4 Roer de kidneybonen erdoor; 2 min. verwarmen. Serveren met zure room en tortillachips. Eventueel garneren met rode pepers.

Texaans-Mexicaanse Runderschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chileense Runderschotel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
MEXICAANSE RUNDERSCHOTEL
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Texaans Groentepannetje
20-30 min -
Bekijk recept
Texaans Gehaktmengsel
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fajitas (een soort mix-grill)
Bekijk recept