Romige Kipgratin Afgedekt Met Stokbrood

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe 10 gram kruidenboter in de koekepan en roerbak de spekjes en de kipfilet 3 minuten. Haal de kipfilet en de spekjes met een schuimspaan uit de pan en doe dit in de ovenschaal. Roerbak in het achtergebleven vet de prei ( ongeveer 2 min). Schep de prei door het kip-spekjes mengsel in de ovenschaal. Voeg zout en peper naar smaak toe. Roer nu de peterselie door de melk en giet dit over het kipmengsel. Besmeer de sneetjes stokbrood aan een kant met de kruidenboter en dek hiermee de ovenschotel af. Strooi de kaas over het brood. Zet de ovenschotel in het midden van de oven en laat het gerecht 20 minuten goudbruin en door en door heet worden. Eet smakelijk

Romige Kipgratin Afgedekt Met Stokbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept