Kabeljauw In Roomsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vis met citroensap bedruppelen. 30 min laten staan. Wortels en selderij in dunne reepjes snijden en in boter 5 min laten smoren. Zout, suiker en wijn toe voegen en alles 20 min laten smoren. Laten afkoelen. Visfilets zouten en naast elkaar in een ovenvaste schaal leggen. Oven voorverwarmen op 200 graden. Slagroom stijf kloppen, eigeel, kaas en groenten erbij doen. De massa op e vis verdelen en ca. 30 min in de oven bakken.

Kabeljauw In Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept