Andijviestampot Met Gebakken Kaasblokjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen schillen en gaarkoken en met de melk en de groentebouillon tot puree stampen en de mosterd erdoor roeren.Ondertussen de kaas in blokjes snijden, door het losgeklopte ei en paneermeel halen en in bakmargarine goudbruin bakken.Uit de pan nemen en warm houden.Het vet zeven en hierin de spekreepjes en ui bakken.De wortelrauwkost en fijngesneden andijvie door de aardappelen scheppen, de spekjes met ui en vet erdoor mengen en vlak voor het serveren de kaasblokjes erdoor scheppen.

Andijviestampot Met Gebakken Kaasblokjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Andijviestampot met roomkaas
0 min
Bekijk recept
Andijviestampot Met Mon Chou
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestampot
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Andijviestampot Met Gehakt.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept