Soep Als Nagerecht

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appel, snijd hem in 4 en verwijder het klokhuis. Snijd elk stukje nog eens in

2. Was de aardbeien en haal er voorzichtig het kroontje uit. Leg de 2 mooiste aardbeien apart voor de versiering. Neem een pannetje en doe er de appelpartjes in. Voeg er 1 eetlepel water bij en zet het pannetje op een zacht vuurtje. Laat de appel even koken zodat hij zacht wordt. Doe dan de warme appelstukjes, de aardbeien (behalve de 2 mooie) en de suiker in een kom. Mix alles fijn. Giet deze warme soep op 4 diepe borden. Schep een bolletje ijs in het midden. Snijd de 2 mooie aardbeien die ja apart gehouden hebt in 2 en leg telkens een halve aardbei op het ijs. Strooi er tenslotte de amandelen over. Snel opeten, want warm is het soepje het lekkerst.

Soep Als Nagerecht is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Spruitenstamppot met appel en kaas
30 min-
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept